1. sal tilbygning

+25

års erfaring indenfor branchen

Eksperter

Totalentreprise, Til/ombygning og Renovering 

98%

TILFREDSHED HOS VORES KUNDER

1. sal tilbygning på ny bygning eller 1-planshus

Vil du have mere plads i din 1-plans villa eller vil du have en tilbygning med 1. sal? Så kan Optimalt-byg Nordsjælland hjælpe dig hele vejen fra idé til færdigt projekt. Vi har både tømrer, murer og maler ansat i firmaet og derfor kan vi klare hele projektet.

På mange moderne parcelhuse er det muligt at bygge opad og dermed få mere plads i boligen. Det kan derfor være et fornuftigt alternativ til dig som overvejer at købe nyt hus for at få mere plads. Husk at værdien af dit hus øges med en ekstra sal tilbygning.

Få et møde med os om din 1. sal tilbygning

Er du interesseret i at høre om mulighederne for en tilbygning, anbefaler vi altid at tage et møde med os, hvor vi taler jeres ønsker i gennem. Hos os er kunden altid i fokus og vi skræddersyer altid tilbud og planer efter kundens ønsker.

Desuden undersøger vi naturligvis om din bolig kan bære en 1. sal tilbygning.

Vores varemærke er glade kunder. Se vores gode anmeldelser på Håndværker.dk eller se et udpluk af dem her på siden.

FÅ ET TILBUD


  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt. Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Vi har 25 års erfaring med små og store byggeprojekter

  Optimalt-byg Nordsjælland har mange års erfaring i branchen og vi har specialiseret os i tilbygning, ombygning og renovering af huse. Vi arbejder lokalt i omkring Helsinge men kommer også i resten af Nordsjælland.

  Du er velkommen til at ringe til os på 69 15 03 25, sende en mail på hb@optimalt-byg.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så holder vi et rådgivningsmøde om din tilbygning.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner

  Indhent et tilbud