Ombygning af parcelhus

+25

års erfaring indenfor branchen

EKSPERTER

TOTALENTREPRISE, TIL/OMBYGNING OG RENOVERING

98%

TILFREDSHED HOS VORES KUNDER

Ombygning af parcelhus - få det maksimale ud af din bolig

Optimalt-byg Nordsjælland har gennem 25 års specialiseret sig i ombygning af parcelhuse. Vi har stor erfaring med at rådgive om hvordan man udnytter sine kvadratmeter bedst muligt hvis du eksempelvis vil ombygge køkken, stue eller rykke vægge. 

En ombygning af parcelhus med bedre indretning kan give mere plads og dermed øge værdien af din bolig.

Vi har både tømrer, murer og maler til rådighed og kan derfor slippe for at skulle kontakte flere håndværkere. Hos Optimalt-Byg får du bl.a.:

FÅ ET TILBUD


  Ombygning med dine ønsker i fokus

  Hos Optimalt-byg Nordsjælland er kundens ønsker altid de vigtigste og vi sørger altid for at processen og tilbuddet passer til dine behov. Undervejs i processen holder vi byggemøder hvor du kan høre om fremskridtet med din ombygning af parcelhuset.

  Vi sætter en ære i at leverer godt håndværk i høj kvalitet og det kommer vores kunder til gode.

  Vi udfører dit byggeprojekt helt til dørs

  Hos Optimalt byg sætter vi en stor ære i at hjælpe boligejere med at komme i mål med deres byggeprojekter, samt inspirere og hjælpe jer igennem hele byggeprojektet. Optimering og ombygning af parcelhus er et byggeprojekt vi ser ofte.

  Vi ser tit det klassiske parcelhus med de gule og røde mursten, som er blevet bygget med stor stil i hele landet helt tilbage fra 1940’erne. 

  Det er dog ikke alle de klassiske huse, der kan leve op til en moderne families behov længere. Derfor har mange brug for hjælp til en ombygning af deres parcelhus, og det hjælper vi dig med glæde med.

  Energioptimer dit parcelhus og spar penge i længden

  Flere af de ældre typer huse trænger også ofte til en energioptimering og en efterisolering. Vi hjælper dig med, hvilke forandringer der betaler sig bedst til ombygningen af dit parcelhus.

  For mange parcelhuse er en isolering af tag og udskiftning af vinduer det, der giver mest. En hulmursisolering af facaden samt en udskiftning af en varmekilde fra el- til jordvarme, giver også penge at spare i længden.

  Inden en ombygning af dit parcelhus, er det en god ting af lave en nice-to-have og need-to-have liste. 

  Det giver dig et bedre overblik over hvad du har budget til, og hvad der skal laves ude i fremtiden.

  Giv dit parcelhus et nyt udtryk med de originale detaljer

  Ved en ombygning af et parcelhus findes der mange muligheder, man kan både bygge op og ud samt flytte rundt på samtlige vægge i huset.

  Flere ønsker at beholde de historiske og originale detaljer i parcelhuset, hvor det før handlede om for mange at gemme detaljerne med oppudsninger og andre materialer.

  Vi hjælper dig med at beholde de originale detaljer i huset og samtidig give det et fornyet udtryk efter en ombygning.

  Gør rummet større med mere dagslys

  Det er blevet mere eftertragtet at få mere rumlige og lyse rum. Parcelhuse er ofte mørke med mangel på dagslys, hvor der derfor ønskes mere dagslys. 

  Flere forsøger sig frem med at male væggene lysere, men det er ofte ikke nok. Tit skal der mere effektive metoder i brug. Det kan kræve en mindre ombygning af parcelhuset, som kan gøre en kæmpe forskel.

  Ovenlysvinduer har en stor effekt på lysindfaldet, og er med til at gøre en kæmpe forskel for dit parcelhus. 

  Det er en forholdsvis lille investering, der samtidig giver dig en fornemmelse af mere højde i rummet. En udskiftning af gamle vinduer med nye, er også med til at få mere dagslys ind i dit parcelhus.

  Om det er hjælp til at energioptimere dit parcelhus, hjælp til et bedre lysindfald, en ny rumfordeling eller noget helt fjerde, så står vi klar til at hjælpe. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt. Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Ring for et tilbud på ombygning af parcelhus

  Ring til os i dag på telefon 69 15 03 25, eller send en mail til hb@optimalt-byg.dk eller udfyld formularen her på siden. 

  Så holder vi et rådgivningsmøde hvor vi sammen gennemgår din nuværende bolig og snakker om dine ønsker til ombygning. Så sammensætter vi et 100% skræddersyet tilbud på ombygning af parcelhus.

  Vi arbejder i hele Nordsjælland og kommer bl.a. lokalt i Hillerød og Helsinge hvor vi har base.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner

  Indhent et tilbud