Renovering af hus

Renovering af hus i Nordsjælland

Ønsker du at få renoveret hele eller dele af din bolig? Selv det bedste håndværk, har behov for en optimering over tid. 
Det kan være at badeværelset skal moderniseres, nye skillevæg eller det helt tredje, så du får den ønsket drømmebolig.

Hos Optimalt-Byg ApS har vi mere end 25 års erfaring inden for branchen, og vi tør godt at kalde os specialister inden for renovering af huse. Vi udfører både store og små renoveringsopgaver, over hele Nordsjælland. 

Ønsker du at få renoveret af dit hus, så kan du med fordel kontakte os. Vi sikrer at du får et moderne resultat, som er 100% optimalt. 

FÅ ET TILBUD


  Vi udfører alt inden for renovering af hus

  Da vi både har tømrer-, murer- og malerafdeling under et tag, har du kun én kontaktperson. Du slipper for at skulle koordinere med flere håndværkere under hele projektforløbet. Vi klarer således hele entreprisen.

  Vi kan bl.a. udføre:

  Delvis eller totalrenovering?

  Ønsker man at få renoveret hele huset, så er der er tale om en totalrenovering, hvor vi går ind og renovere det indvendige og udvendige. 

  Som din specialist, skifter vi de gamle byggematerialer ud med mere moderne og holdbare materialer, uden at vi ændret på husets skelet.

  Ønsker du en mindre renovering af køkkenet, badeværelset eller en af de andre rum, så vil en delvis renovering være det optimale valg for dig. 

  Inden du vælger at foretage en totalrenovering, er det vigtigt at få fat på en professionel rådgiver, som har den rigtige håndværksmæssige erfaring. 

  Hos Optimalt Byg kommer du i kontakt med en tømrer, som igennem 25 år har udført store og små renoveringer for mange glade kunder. 

  Vi har udviklet os til at være de bedste i Nordsjælland, med de stærkeste kompetencer og materialer på markedet. Vi ved præcis hvad det kræver for at få et optimalt resultat.

  Med os som din samarbejdspartner varetager vi hele overblikket over din renovering, så du ikke skal stå med det. 

  Vi sørger for en transparent og gennemsigtig kommunikation, så du altid er opdateret på byggeprocessen. Vi er her for skabe tryghed, så du kan stå med din drømmebolig.

  badeværelse

  Indvendig renovering af hus

  Ved en indvendig renovering, er der tale om rum, vægge, gulve og lofter i huset. Nogle rum kan være vanskeligere at renovere, såsom køkkener og badeværelser, da der er rør og ledninger der skal tages i betragtning, inden renovering påbegyndes. 

  Hos Optimalt Byg, sørger vi for at håndværket bliver udført korrekt og flot, så du få gavn af et velfungerende hjem tilpasset til dig. Det er især en fordel, hvis du ønsker at få moderniseret det indvendige look.

  Udvendig renovering af hus

  Er der kommet revner på facaden, eller har den behov for en opfriskning, så vil en udvendig renovering være løsningen for dig. Med det danske vejr, kan vind og regn have en stor påvirkning på facadens levetid. 

  Med synligt slid, revner og utæthed er der behov for en udvendig renovering før skaden bliver større og dyrere. 

  Som din samarbejdspartner, hjælper vi dig med at puste nyt liv til husets facade, så den står skarp og indbydende ud. Vi sørger for at komme grundigt rundt, så du kan få gavn af isoleret hjem.

  totalentreprise

  Fordele ved en renovering

  Du står måske og undrer dig om du skal bevæge dig ud i en renovering, måske bliver det for tidskrævende, måske bliver det for dyrt.

  Der kan være mange grunde til at man siger nej til en renovering, men der er også mange grunde til at vælger at få lavet en renovering. Ofte kan det være nødvendigt, så man ikke står med et hus der falder fra hinanden.
   
  Efter mange års levetid, kan der være store behov for moderniseringer, så huset bliver mere robust og indbydende at bo i. En renovering kan derfor være en god løsning for alle, som ønsker at bo en bolig man er glad for. 
   
  • Mulighed for at renovere et projekt ad gangen.
  • Energioptimering af forældet el-løsninger
  • Modernisering af hele hjemmet, så de lever op til nutidens krav
  • Maksimal udnyttelse af kvadratmeter
  • Bolig efter dine behov og ønsker
  • Øget ejendomsværdi

  Hvad koster renovering af hus?

  Prisen på en renovering kan variere meget fra opgave til opgave, da ikke en opgave er ens. Nogle ønsker at få renoveret hele huset, hvor andre ønsker dele af huset. 

  Alt efter hvad du ønsker og hvor meget forarbejde der skal laves, kan vi ikke give en konkret pris på det hele. Derfor vil vi altid gerne besigtige opgaven først, så vi kan se størrelsen på opgaven samt standen af huset. 

  Det giver også en bedre idé om hvad vi har at arbejde med, så du som kunden kan få den helt rigtige pris. Det sikrer dig imod at skulle betale for meget eller imødekomme uforventede omkostninger forbundet med din renovering.

  Ønsker du en konkret renovering pris, så kontakt os endelig eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  køkken
  hus

  Skab mere ejendomsværdi med en renovering

  Uanset hvor stor eller lille boligen er, så vil en renovering være med til at forøge ejendomsværdien. Du vil især kunne mærke en stor forskel når du får renoveret køkkenet eller badeværelset, da det er de to rum der giver mest værdi. 

  Udover at du får øget ejendomsværdien, så vil en renovering af hus være med til at skabe nyt liv i boligen, med mere plads og rumfordeling. 

  Går du med renoveringsdrømme, så er vi din idéelle partner. Kontakt os allerede i dag og få et skræddersyet tilbud på renovering af hus.

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.
  Janne

  ★★★★★

  Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!
  Henrik

  ★★★★★

  Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.
  Stina

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

  Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Indhent et gratis tilbud

  Vil du høre mere om hvordan vi kan renovere din bolig, så den lever op til nutidens krav og samtidig fremstår som et nybygget hus? Ring til os i dag på telefon 69 15 03 25, send en mail på hb@optimalt-byg.dk eller udfyld formularen her på siden. 

  Så afholder vi et rådgivningsmøde, hvor vi gennemgår jeres nuværende bolig og snakker om jeres ønsker og behov. Ud fra dette møde udformer vi et skræddersyet tilbud på der matcher dine behov og ønsker. 

  Vi arbejder b.la. lokalt i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, men kommer også i hele Nordsjælland.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner

  Indhent et tilbud