Renovering af hus

Renovering af hus i Nordsjælland

Trænger dit hus til en renovering? Hos Optimalt-Byg ApS har vi mere end 25 års erfaring inden for branchen, og vi tør godt at kalde os specialister på området. Vi udfører både store og små renoveringsopgaver, over hele Nordsjælland. 

Renovering og vedligeholdelse er ikke bare et spørgsmål om at sikre mod forfald. Det handler også om at tilpasse bygningen til nutidens muligheder og krav. Ønsker du at få en totalrenovering af dit hus, så kan du med fordel kontakte os. Vi sikrer at du får et moderne resultat som virker 100% optimalt. 

Vi udfører alt inden for renovering af hus

Da vi både har tømrer-, murer- og malerafdeling kan du nøjes med at tale én kontaktperson. Du slipper for at skulle koordinere med flere håndværkere under hele projektforløbet. Vi klarer således hele entreprisen.

Vi kan bl.a. udføre:

FÅ ET TILBUD


  Hvad koster en renovering?

  Prisen på en renovering kan variere meget fra opgave til opgave, da ikke en opgave er ens. Nogle ønsker at få renoveret hele huset, hvor andre ønsker dele af huset. Alt efter hvad du ønsker og hvor meget forarbejde der skal laves, kan vi ikke give en konkret pris på det hele. Derfor vil vi altid gerne besigtige opgaven først, så vi kan se størrelsen på opgaven samt standen af huset. 

  Det giver også en bedre idé om hvad vi har at arbejde med, så du som kunden kan få den helt rigtige pris. Det sikrer dig imod at skulle betale for meget eller imødekomme uforventet omkostninger forbundet med din renovering.

  Ønsker du en konkret renovering pris, så kontakt os endelig eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  totalentreprise

  Skab mere ejendomsværdi med en renovering

  Uanset hvor stor eller lille boligen er, så vil en renovering være med til at forøge ejendomsværdien. Du vil især kunne mærke en stor forskel når du får renoveret køkkenet eller badeværelset, da det er de to rum der giver mest værdi. 

  Udover at du får øget ejendomsværdien, så vil en renovering af hus være med til at skabe nyt liv i boligen, med mere plads og rumfordeling. 

  Går du med renoveringsdrømme, så er vi din idéelle partner. Kontakt os allerede i dag og få et skræddersyet tilbud på renovering af hus.

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.
  Janne

  ★★★★★

  Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!
  Henrik

  ★★★★★

  Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.
  Stina

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

  Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Få et gratis tilbud

  Vil du høre mere om hvordan vi kan renovere din bolig, så den lever op til nutidens krav og samtidig fremstår som et nybygget hus? Ring til os i dag på telefon 69 15 03 25, send en mail på hb@optimalt-byg.dk eller udfyld formularen her på siden. 

  Så afholder vi et rådgivningsmøde, hvor vi gennemgår jeres nuværende bolig og snakker om jeres ønsker og behov. Ud fra dette møde udformer vi et skræddersyet tilbud på der matcher dine behov og ønsker. 

  Vi arbejder b.la. lokalt i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, men kommer også i hele Nordsjælland.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner