Renovering af sommerhus

Giv dit sommerhus et løft med Optimalt Byg! Vi tilbyder skræddersyede renoveringer, bæredygtige materialer og effektivitet, alt til gode priser.

+25

års erfaring indenfor branchen

EKSPERTER

TOTALENTREPRISE, TIL/OMBYGNING OG RENOVERING

98%

TILFREDSHED HOS VORES KUNDER

25 års ekspertise i renovering af sommerhus

Hos Optimalt-Byg Nordsjælland er vi eksperter i renovering af sommerhus. Vi har gjort det gennem mange år og det har givet os vigtig viden om hvad der er vigtigt for vores kunder:

Hos er kundens ønsker og behov altid i fokus, og så er vi er perfektionister – ligesom dig!

FÅ ET TILBUD


  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt. Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Hvad koster en renovering?

  Prisen afhænger af flere faktorer, herunder materialer og opgavens omfang.

  Vi forstår, at det kan være svært at estimere omkostningerne uden at have alle detaljer. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud med pris og tidshorisont. Vores tilbud er skræddersyet specielt til dit sommerhus, og vi tager først stilling til prisen, når vi har inspiceret opgaven grundigt.

  Vi ønsker at sikre, at du får den mest optimale løsning for dit sommerhus. Hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at sælge dit sommerhus, kan en renovering være en god investering. 

  Vi er klar til at skabe et tilbud, der passer til dine behov og sikrer, at din sommerhus renovering bliver en investering, der bringer værdi og glæde i mange år fremover.

  optimalt

  Renovering af sommerhus i hele Nordsjælland

  Gennem mange år har vi renoveret mange sommerhuse i Gilleleje, Liseleje og resten af Nordsjælland. Mange kunder bor langt fra deres sommerhus og har derfor behov for at vælge et firma til renovering af sommerhus som man kan stole på.

  Du kan derfor bestille et rådgivningsmøde, hvor vi snakker om muligheder og ønsker til din renovering. Her vil vi samtidig fortælle lidt om processen, så du/I ved hvordan forløbet bliver.

  Årsager til renovering af sommerhus

  Der kan være flere grunde til, at du ønsker en renovering. Det kan være der mangler ekstra sovepladser eller en bedre sammenhæng med haven og naturen. Måske er det et samlende køkkenalrum til familien, eller også er sommerhuset alt for småt. Det kan også helt enkelt være, fordi sommerhuset er i dårlig stand med ringe isolering og levestandarder.

  Uanset hvilken grund der har skubbet dig ud i renovering af sommerhus, kan du være sikker på, at vi står klar til at hjælpe dig med, hvad du har brug for.

  Huskeliste til en renovering

  Der er flere ting, der er vigtige at huske på, når du skal i gang med renovering af dit sommerhus. Hvis en renovering af dit sommerhus resulterer i en udvidelse af boligarealet, kræver det en tilladelse fra din kommune.

  Det er altid vigtigt at tjekke din lokalplan for særlige begrænsninger eller krav, du skal tage hensyn til, når du skal renovere dit sommerhus. Det kan for eksempel være særlige krav til tag og facade.

  Husk også at kigge på sommerhusets køkken og badeværelse ved renovering af dit sommerhus. Disse rum lever ofte ikke op til nutidens standarder, energikrav og er ofte små. 

  Vi anbefaler også at få lavet et isoleringstjek af sommerhuset, så du kan være sikker på at den kan holde varmen i de kolde måneder.

  tag

  Gode tips til dit byggeprojekt

  En god ide er at lave en liste med nice-to-have og need-to-have ønsker, for at gøre det lettere under renoveringen at sortere ønsker alt efter økonomi. 

  Under renoveringen er det en oplagt mulighed at overveje en tilbygning til dit sommerhus. En tilbygning så huset enten bliver til et T eller et L form, vil give dit sommerhus nye uderum med mulighed for en gård eller en terrasse.

  Overvej også om det er et anneks, der skal bygges i stedet for en tilbygning til sommerhuset, hvis det er sovepladser du mangler. For mange børn er det hyggeligt at skulle sove i deres eget lille hus. 

  Et anneks giver også mulighed for andre gæster at kunne trække sig ud i annekset for mere privatliv. Det kan også være en mulighed at få bygget en hems, hvis dit sommerhus har loft til kip.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med renovere dit sommerhus? Så kan vi kontaktes på telefon 69 15 03 25, på hb@optimalt-byg.dk eller du kan udfylde formularen her på siden. Efter en gennemgang af sommerhuset fremsender vi dig et uforpligtende tilbud på renovering af sommerhus til en fair pris.

  Vi er eksperter i tilbygninger og renoveringer af sommerhuse.

  Indhent et tilbud