Totalentreprise

Står du med et større byggeprojekt?

Med en totalentreprise hos Optimalt-byg Nordsjælland påtager vi os for hele projektet, så du kan slippe for besværet.

+25

års erfaring indenfor branchen

EKSPERTER

TOTALENTREPRISE, TIL/OMBYGNING OG RENOVERING

98%

TILFREDSHED HOS VORES KUNDER

Totalentreprise med omtanke

Vi har flere års erfaring med at varetage større byggeprojekter, fra start til slut, så du kan fokusere på hvad der er vigtigst for dig. 

Vi hjælper dig med at skabe et bedre overblik over hele processen, så du slipper for at skulle stå med flere kontaktpersoner og tidsplaner for dit byggeprojekt. 

Med en totalentreprise med Optimalt-byg Nordsjælland, er du tilknyttet en enkelt kontaktperson for hele projektet. Vi har alle de nødvendige faggrupper til din totalentreprise, så du slipper for at skulle lede efter forskellige håndværkere.

Overleveringen fra tømrer, til murer og VVS’er, går ofte galt da kommunikationen ofte ikke er på plads. Med Optimalt-byg Nordsjælland som totalentreprise tager vi os af hele projektet, så det forløber så gnidningsfrit som muligt.

Vi sørger selv for at distribuere opgaverne til vores håndværkere, så du kan læne dig tilbage i stolen, uden at du skal bekymre dig. Det giver dig også rig mulighed for at kunne følge med i processen, blot ved at skrive eller ringe til din kontakt person.

Med en totalentreprise hjælper vi dig med:

FÅ ET TILBUD


  Prisen på totalentreprise

  Prisen varierer naturligvis afhængigt af projektets omfang. Vi kan tage os af alt fra en omfattende renovering af hele huset til en mere moderat opdatering af badeværelset eller tilføjelsen af et anneks i dit sommerhus. Vores ekspertise strækker sig bredt, og vi er her for at hjælpe med alle dine behov.

  Når det kommer til badeværelse og køkken, som ofte er de mest udfordrende rum at renovere, er der flere faktorer at tage i betragtning. Det handler om vandtætning, finesser og detaljer for at sikre korrekt vanddræning, præcis montering af bordplader, samt installation af hårde hvidevarer, håndvask og toilet. Prisen for en totalentreprise i disse områder afhænger også af de materialer, du ønsker at bruge.

  Har du drømme om et, specialdesignet køkken? Så kan vi også hjælpe dig med at realisere dit drømmekøkken gennem mere overkommelige leverandører, så du ikke springer dit budget. Omkostningerne ved selve monteringen varierer afhængigt af rummets størrelse og de specifikke forhold.

  Vi vægter gennemsigtighed og skræddersyede løsninger højt. Derfor tilbyder vi altid priser, der passer til netop dit projekt. Lad os sammen finde den bedste løsning for dig – kontakt os i dag, og lad os tage første skridt mod at gøre dine renoveringsdrømme til virkelighed.

  Vores arbejde i Nordsjælland

  Hos Optimalt-byg Nordsjælland er vi specialister inden for mange håndværksområder, og vi agerer gerne som din projektleder til dit næste byggeprojekt. Når du hyrer Optimalt-byg Nordsjælland som din totalentreprenør, sørger vi for at finde de rette håndværkere, til dit projekt. 

  Vi anvender kun de mest kompetente håndværkere, som kan levere sikre og holdbare resultater i høj kvalitet, efter de gældende krav og love. 

  Som din partner, er dine ønsker og behov i centrum, vi er derfor din garanti for at dit byggeprojekt bliver realiseret ned til den mindste detalje, til den aftalte tid og kvalitet. 

  Har du et byggeprojekt i hænderne, så kontakt os allerede i dag og få virkeliggjort dine byggedrømme. 

  Hvad er en totalentreprise?

  Når du vælger os som din totalentreprise, tager vi os af hele byggeprocessen – fra idé til virkelighed. Vi styrer samarbejdet med de forskellige fagfolk og tager os af alt det administrative arbejde. Det betyder, at du som kunde kun skal forholde dig til én kontaktperson igennem hele byggeprojektet.

  Med totalentreprise får du en masse gode fordele. Vi giver dig en fastlagt tidsplan og pris for hele projektet, så du ikke skal bekymre dig om skjulte omkostninger eller gebyrer. Vi sørger for, at du altid ved, hvad der foregår, så du kan føle dig tryg og klar.

  Vi tager ansvaret alvorligt og arbejder hårdt for at holde os inden for det aftalte budget og den planlagte tidsramme. Du behøver ikke at jonglere med forskellige entreprenører eller tænke på, hvordan projektet skrider frem – det er vores opgave at sikre, at alt går glat.

  Med vores fokus på kvalitet og omfattende erfaring inden for totalentreprise er vi klar til at hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Vores mål er ikke bare at skabe et flot hjem til dig, men også at give dig en nem og behagelig byggeoplevelse.

  Hvorfor vælge os som din partner?

  Med totalentreprise skal du ikke stå for noget i byggeprocessen, andet end den første kontakt til os hos Optimal-Byg Nordsjælland. Når aftalen, kontrakten og tidsplanen er lagt fast, skal du altså ikke røre en finger – blot vente på at dit byggeprojekt står færdigt. Du får både service, administrativt arbejde, håndværkere og rådgivning i én samlet pakke med totalentreprise.
   
  Din faste kontaktperson er også en fordel, da det ikke kun mindsker irritationer, som at skulle ringe rundt til 5 forskellige håndværkere eller at skulle forklare byggeprojektet flere gange end nødvendigt. 

  Som din totalentreprenør forstår vi dit projekt fra første omgang, hvor vi kan vejlede og rådgive dig, både før, under og efter projektet er færdigt. Du får en totalløsning med os som din partner.
  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt. Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Totalentreprise - FAQ

  Hvordan ved jeg, om totalentreprise er det rigtige valg for mit projekt?

  Totalentreprise er velegnet til større projekter, hvor du ønsker at minimere din involvering i den daglige koordination af forskellige entreprenører. Det er også godt, hvis du vil have en fast pris og tidsplan.

  Kan jeg stadig have indflydelse på designet og materialerne?

  Absolut. Selvom vi håndterer processen, vil du normalt have mulighed for at samarbejde om design og materialvalg for at sikre, at det afspejler dine ønsker.

  Hvad sker der, hvis der opstår uforudsete problemer undervejs?

  I en totalentreprise tager vi ansvar at håndtere uforudsete udfordringer. Vi finder løsninger inden for den fastlagte tidsplan og budget.

  Få et uforpligtende tilbud

  Vil du høre mere om hvordan vi kan renovere din bolig, så den lever op til nutidens krav og samtidig fremstår som et nybygget hus? 

  Ring til os i dag på telefon 69 15 03 25, send en mail på hb@optimalt-byg.dk eller udfyld formularen her på siden. 

  Vi afholder et rådgivningsmøde, hvor vi gennemgår jeres nuværende bolig og snakker om jeres ønsker og behov. Ud fra dette møde udformer vi et skræddersyet tilbud der matcher jeres behov og ønsker.

  Indhent et tilbud