Totalentreprise

Står du med et større byggeprojekt? Med en totalentreprise hos Optimalt Byg påtager vi os for hele projektet, så du kan slippe for besværet.

Totalentreprise med omtanke

Vi har flere års erfaring med at varetage større byggeprojekter, fra start til slut, så du kan fokusere på hvad der er vigtigst for dig. 

Vi hjælper dig med at skabe et bedre overblik over hele processen, så du slipper for at skulle stå med flere kontaktpersoner og tidsplaner for dit byggeprojekt. 

Med en totalentreprise med Optimalt Byg, er du tilknyttet en enkelt kontaktperson for hele projektet. Vi har alle de nødvendige faggrupper til din totalentreprise, så du slipper for at skulle lede efter forskellige håndværkere.

Overleveringen fra tømrer, til murer og VVS’er, går ofte galt da kommunikationen ofte ikke er på plads. Med Optimalt byg som totalentreprise tager vi os af hele projektet, så det forløber så gnidningsfrit som muligt.

Vi sørger selv for at distribuere opgaverne til vores håndværkere, så du kan læne dig tilbage i stolen, uden at du skal bekymre dig. Det giver dig også rig mulighed for at kunne følge med i processen, blot ved at skrive eller ringe til din kontakt person.

Med en totalentreprise hjælper vi dig med:

FÅ ET TILBUD


  Totalentreprise Nordsjælland

  Hos Optimalt Byg er vi specialister inden for mange håndværksområder, og vi agerer gerne som din projektleder til dit næste byggeprojekt. Når du hyrer Optimalt byg som din total entreprenør, sørger vi for at finde de rette håndværkere, til dit projekt. 

  Vi anvender kun de mest kompetente håndværkere, som kan levere sikre og holdbare resultater i høj kvalitet efter de gældende krav og love. 

  Som din partner, er dine ønsker og behov i centrum, vi er derfor din garanti for at dit byggeprojekt bliver realiseret ned til den mindste detalje, til den aftalte tid og kvalitet. 

  Har du et byggeprojekt i hænderne, så kontakt os allerede i dag og få virkeliggjort dine byggedrømme. 

  Hvad er en totalentreprise?

  Ved valg af en totalentreprise, står vi som din bygge partner for hele byggeprocessen fra ide til udførelse. Vi påtager os af samarbejdet med de andre faggrupper og det administrative arbejde, så du som kunde kun har en enkelt kontaktperson for hele byggeprojektet. 

  Fordelen med en totalentreprise er, at du får en fast tidsplan og pris for hele projektet, uden at der forekommer skjulte eller omkostninger og gebyrer i forbindelse med håndværket. 

  Vi påtager os af alt ansvaret, det betyder at vi står for at holde alt inden for budgettet og tidsplanen.

  Hvorfor vælge totalentreprise?

  Med totalentreprise skal du som sagt ikke stå for noget i byggeprocessen, andet end den første kontakt til os hos Optimal-Byg. Når aftalen, kontrakten og tidsplanen er lagt fast, skal du altså ikke røre en finger – blot vente på at dit byggeprojekt står færdigt. Du får både service, administrativt arbejde, håndværkere og rådgivning i én samlet pakke med totalentreprise.
   
  Din faste kontaktperson er også en fordel, da det ikke kun mindsker irritationer, som at skulle ringe rundt til 5 forskellige håndværkere eller at skulle forklare byggeprojektet flere gange end nødvendigt. 

  Som din samarbejdspartner forstår vi dit projekt fra første omgang, hvor vi kan vejlede og rådgive dig, både før, under og efter projektet er færdigt.
  Du får en totalløsning, med totalentreprise fra Optimal-Byg.

  Prisen på totalentreprise med Optimal-Byg

  Hvad koster totalentreprise? Det afhænger naturligvis af projektets størrelse. Alt fra en totalrenovering af hele huset, til den mellemstore omgang af badeværelset eller etableringen af et anneks i sommerhuset, kan alt sammen med fordel gøres som totalentreprise hos os.
   
  Badeværelset og køkkenet er de to dyreste rum at renovere og bygge, grundet vand, vådrumssikring og de mange finesser og detaljer, som skal til for at vandet dræner væk, bordpladen er monteret korrekt, og alle hårde hvidevarer, samt håndvask og toilet er installeret ordentligt. Prisen på totalentreprise i enten badeværelset eller køkkenet afhænger ligeledes af hvilke materialer du ønsker. 

  Et køkken kan være snedkereret og specialdesignet, hvilket ofte koster flere hundredetusindvis af kroner, men mange kan også få deres drømmekøkken hos nogle af de billigere leverandører. Selve monteringens prisen varierer alt efter størrelse og omstændighederne i rummet.

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.
  Janne

  ★★★★★

  Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!
  Henrik

  ★★★★★

  Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.
  Stina

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

  Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Få et uforpligtende tilbud

  Vil du høre mere om hvordan vi kan renovere din bolig, så den lever op til nutidens krav og samtidig fremstår som et nybygget hus? 

  Ring til os i dag på telefon 69 15 03 25, send en mail på hb@optimalt-byg.dk eller udfyld formularen her på siden. 

  Vi afholder et rådgivningsmøde, hvor vi gennemgår jeres nuværende bolig og snakker om jeres ønsker og behov. Ud fra dette møde udformer vi et skræddersyet tilbud der matcher jeres behov og ønsker.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner