Priser og tilbud på byggerådgivning

Går du med tanker om et byggeprojekt?

Så står vi klar med rådgivning og inspiration til dig. Hvis du allerede ejer boligen, som skal bygges om, så kan du få et rådgivningsmøde.

Ejer du ikke allerede boligen, har vi nedenstående pakketilbud som du kan gøre brug af hvis du overvejer en ombygning eller tilbygning på din (måske) nye bolig.

FÅ ET TILBUD


  Specielt til private

  Kaffemøde

  Et kaffemøde er en opstartspakke, hvor vi mødes hos dig, så vi kan snakke løst og fast om dit projekt.

  Oftest vil dette møde give jer et klart billede af, om projektet er realisérbart (med kommunens vilje), eller der er nogle udfordringer, som skal overvejes en ekstra gang.

  Mange kunder vil kunne nøjes med dette møde, da det sandsynligvis vil hjælpe dem nok på vej til, at kunne håndterer resten af sagen selv.

  Et kaffemøde består af 1-1,5 time på adressen inkl. kørsel*.

  Pakkepris 995,- inkl. moms

  Tilbygnings & rådgivningspakken

  Køber du denne pakke, får du en kortlægning af betingelserne som er gældende for det hus, som du påtænker at købe, eller allerede har købt. 

  Dette produkt omhandler de ting, som hverken ejendomsmægleren eller din advokat fortæller dig. I vil få en forståelse af hvad der reelt står i lokalplanen, og hvad som er specifikt gældende for jeres nye ejendom. 

  Dette tilbud gælder også eventuelle tinglyste restriktioner. Når vi har lavet vores hjemmearbejde, mødes vi på adressen, og gennemgår de forhold som er gældende for jer (og jeres naboer). I får et godt billede af hvad man må, dels på jeres egen grund, men også i resten af kvarteret.

  Pakken indeholder: forberedelse + 1 time på adressen inkl. kørsel*

  Pakkepris 2495,- inkl. moms

  Takster generelt

  Ydelser faktureres generelt pr påbegyndt 1/2 time, dog minimum 1 time pr. opgave.

  Ønskes der ro omkring økonomien, giver vi gerne et tilbud på en fastpris.

  Timepris 796,- inkl. moms.

  Alle priser er excl. moms og angivet i Danske kroner, medmindre andet er angivet.

  Byggeprojekt

  Få et uforpligtende tilbud hos Optimal-byg Nordsjælland, efter at vi sammen har beskrevet dit bygge projekt, og afstemt dine forventninger med det tekniske mulige.

  I samarbejde med Jacob Franch Rådgivning kan vi stå for hele byggesagsbehandlingen, udfærdige tegninger osv.

  Aftalegrundlag og forsikring

  Jacob Franch Rådgivning tilbyder generelt sine ydelser i henhold til ABR 89, almindelige bestemmelser for teknisk rådgivning og bistand. 

  Som ansvarlig rådgiver har han, selvfølgelig tegnet rådgiveransvarsforsikring, og er således forsikret for op til 10.000.000 kr. pr. sag.
  Forsikringen er tegnet hos: AIG Europe Limited, Oswald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt. Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner

  Indhent et tilbud