Ombygning af hus i Nordsjælland

Optimalt-Byg ApS er en erfaret tømrerfirma med mange år i branchen. Vi har specialiseret os i større entrepriser og vi har derfor alle relevante faggrupper ansat i firmaet, så vi kan håndtere alle opgaver i forbindelse med en ombygning.

Derfor kan du nøjes med én samarbejdspartner, så du slipper for at skulle bruge tid på at koordinere med flere håndværkere.

Hos Optimalt-Byg får du professionelt håndværk i høj kvalitet til en fair pris.

Grundig rådgivning til din ombygning

Når du beslutter dig for at lave en ombygning af dit hus, kan det være svært at gennemskue hvordan man udnytter sine kvadratmeter bedst muligt. 

Måske kan det også være at en tilbygning i virkeligheden er mest optimalt?

Derfor tilbyder vi altid et rådgivningsmøde hvor vi sammen gennemgår jeres nuværende bolig og jeres ønsker og drømme om, hvordan vi kan omdanne jeres nuværende hjem til drømmeboligen.

FÅ ET TILBUD


  Hvad er en ombygning?

  En ombygning af hus skal forstås ved at du foretager ændringer i den eksisterende grundplan. Det kan være etablering af en ny trappe til første sal, en større stue, et køkken-alrum eller færre eller større værelser. 

  Der er ofte tale om at man skal have flyttet eller fjernet vægge, samt etablere nye lofter og døre. Men det er ikke altid let at finde ud af, hvad den helt rigtige løsning skal være for sit hjem. Inden du begynder at nedlægge væggene, så skal du være i agt for hvilke der er bærende, og hvilke man kan rive ned. 

  Derfor er det vigtigt at du får kontakt professionelle fagfolk, som har styr alle de vigtige faktorer i dit hjem. På den måde er du sikret en sikker og effektiv ombygning, som du vil have glæde af. 

  Overvejer du at få lavet en ombygning, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

  ombygning
  hus

  Ombygning af hus pris

  Hos Optimalt-Byg tilbyder vi ikke standard pakke priser på vores håndværk, da alle opgaver kommer i forskellige størrelser. Måske har du et parcelhus, eller et ældre hus fra 60-70’erne, du gerne vil have ombygget.

  For at kunne give en konkret pris på din ombygning, vil vi altid gerne tage en dialog med dig omkring dine ønsker, samt med at få besigtiget din opgave. 

  Det sikrer dig, at du får det mest præcise pris på dit byggeprojekt, så du ikke betaler for meget. Der er nemlig flere faktorer som spiller ind, hvor den største faktor er, omfanget og materialer der skal benyttes.
   
  Som din samarbejdspartner sørger vi for at du får et holdbart håndværk, med den mest optimale løsning. Kontakt os allerede i dag og få en skarp pris på din opgave.
  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.
  Janne

  ★★★★★

  Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!
  Henrik

  ★★★★★

  Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.
  Stina

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

  Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Få et uforpligtende tilbud på ombygning

  Hvis du ønsker at bestille et møde og efterfølgende modtage et uforpligtende tilbud, kan du kan på 69 15 03 25, sende en mail til hb@optimalt-byg.dk eller udfylde formularen her på siden.

  Så tager vi en snak om din ønsker og sammensætter et godt tilbud på ombygning.

  Vi har tidligere lavet ombygninger over hele Nordsjælland og kommer bl.a. lokalt i Hillerød og Helsinge hvor vi har base.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner