Tilbygning til murermestervilla

+25

års erfaring indenfor branchen

EKSPERTER

TOTALENTREPRISE, TIL/OMBYGNING OG RENOVERING

98%

TILFREDSHED HOS VORES KUNDER

Tilbygning til murermestervilla

Ældre huse er ofte for små for moderne børnefamilier. Derfor kan en tilbygning til murermestervilla være med til at give flere kvadratmeter samtidig med at du kan beholde den originale stil.

Mange klassiske murermestervillaer fra 60’erne og 70’erne blev betragtet som rummelige da de blev bygget, men siden da har kravene til boliger ændret sig. Derfor er en tilbygning til en murermestervilla en god idé for børnefamilier og andre som vil have flere kvadratmeter.

Det kræver grundigt forarbejde og et dygtig byggefirma, at lave en tilbygning til murermestervilla som kan bibeholde den klassiske stil.

Overvejelser omkring tilbygning til murermestervilla

Når der skal laves en muremestervilla tilbygning, kan det være svært at gennemskue, hvordan tilbygningen skal se ud. Det er vigtigt at tilbygningen uanset stil, passer sammen med husets udtryk.

Der findes overordnet tre forskellige typer tilbygninger: En murermestervilla tilbygning i stil med huset, en murermestervilla tilbygning i kontrast med huset eller en blanding af de to. Beslutningen om hvad der vil fungere bedst til dit hus, hjælper vi dig med. Så er vi sikre på, at din nye tilbygning passer sammen med din muremestervilla.

FÅ ET TILBUD


  optimal-byg-tilbygning-parcelhus-cover

  Formålet med en tilbygning

  Inden du får bygget en tilbygning til din muremestervilla, er det vigtigt at overveje, hvilket rum tilbygningen skal bruges til. 

  En ekstra tilbygning til murermestervillaer bruges ofte til et ekstra værelse til huset, men der er også andre muligheder med din nye tilbygning. Køkkenet er hen over tiden blevet et samlingspunkt for flere familier.

  Ens for flere muremesterbygninger er at huset er delt op sådan, at køkken og stue er opdelte separate rum. Især et køkkenalrum er blevet utrolig populært, og er samlingsstedet for familielivet. 

  Derfor vælger flere at udnytte byggeprocessen med en større renovering af murermestervillaen i forbindelse med en tilbygning til huset, for et mere funktionelt køkken. På den måde får du det mest optimale hus.

  Husk også haven

  Det er også en ide, at tænke haven med i dine overvejelser om en murermestervilla tilbygning. Det er nemlig ens for flere murermestervillaer, at haven ikke er udført i samspil med huset, og fungerer som et inkorporeret uderum. Det er noget vi kan hjælpe med at ændre på ved hjælp af en murermestervilla tilbygning.

  Der findes flere muligheder for, at forbinde haven med huset. Du kan bl.a. bygge en tilbygning af glas, som giver haven en forbindelse med huset på en helt anden måde. Du kan også vælge at bygge en terrasse op til huset, som giver en form for ekstra udendørs rum til din husstand.

  En vigtig ting at huske, når du skal i gang med byggeprojektet, er solens bane i forhold til huset. Altså skal du overveje, om tilbygningen skal placeres på den ene anden side af huset.

  Alt det er selvfølgelig noget, vi hjælper dig med at sikre med din renovering af muremestervillaen, så du får tænkt haven med i byggeprojektet, og samtidig opnår bedst naturligt lysindfald.

  totalentreprise

  Taget til tilbygningen

  Muremestervillaens udsende er meget karakteristisk. Derfor er udvælgelsen af taget til tilbygningen vigtig for husets endelige udtryk. Ens for flere murermestervilla er, at de har tag i rødt tegl. Det kan du vælge at fortsætte med til din tilbygningen, hvis du ønsker at videreføre den samme stil i hele huset.

  En anden mulighed er at bruge et andet populært materiale i forbindelse med tilbygningen til murermestervillaen, nemlig skifer. Vi hjælper dig med mulighederne for, hvilket tag du kan vælge til din tilbygning, men det kommer selvfølgelig an på dig og din smag, samt hvilken stil du helst vil have.

  Det er meget vigtigt at tænke taget med i dine overvejelser, når du skal have en tilbygning til murermestervilla. Det kan gøre en kæmpe forskel på husets endelig udtryk.

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt. Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo
  Begrænsninger

  Selvom mulighederne er mange med en tilbygning til en murermestervilla, findes der nogle begrænsninger. Et af kendetegnene ved muremestervillaer er, at de er bygget i flere plan. Derfor er det vigtigt ikke at blokere eventuelle vinduer med din nye tilbygning.

  Det er også vigtigt at højdegrænseplanet overholdes. Med tilbygninger mod skel skal du derfor huske, at der skal holdes en bestemt højde i forhold til afstanden fra skellet. 

  Det er alt sammen også noget vi hjælper dig med at huske, så du bare kan nøjes med at glæde dig til din nye tilbygning bliver færdig.

  Om det er pladsmangel eller indretning af din muremestervilla der er årsagen til du at overvejer en tilbygning, så kan du være sikker på, at vi sammen finder en løsning, der passer bedst til dig og din hustand. 

  Det eneste du mangler er, at udfylde vores kontaktformular, og vi står klar til at hjælpe dig med hele processen.

  Faglig rådgivning

  Uforpligtende tilbud på tilbygning til murermestervilla

  Skal vi sætte os ned og tage en uforpligtende snak om mulighederne for at du kan få flere kvadratmeter i boligen? Så kan du kontakte os på 69 15 03 25, sende en mail på hb@optimalt-byg.dk eller udfylde formularen her på siden. 

  Så aftaler vi et tidspunkt for et rådgivningsmøde hvor vi sætter rammerne for projektet omkring tilbygning til murermestervilla.

  Vi bygger lokalt i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, men kommer også i resten af Nordsjælland.

  Indhent et tilbud