Pris på tilbygning

+25

års erfaring indenfor branchen

EKSPERTER

TOTALENTREPRISE, TIL/OMBYGNING OG RENOVERING

98%

TILFREDSHED HOS VORES KUNDER

Pris på tilbygning – høj kvalitet til en rimelig pris

Går du med overvejelser om at udvide boligen? Så er én af de ting som du tænker over formentlig hvad en tilbygning koster. Vi har 25 års erfaring i branchen og vi tilbyder at komme ud og give et uforpligtende tilbud, så du kan få en realistisk pris på tilbygning.

For at komme med en præcis pris som du kan regne med holder vi et møde, hvor vi sammen gennemgår jeres ønsker og de muligheder i har for at lave en tilbygning. Sammen sætter vi rammerne om projektet så vi kan beregne en konkret pris på din opgave.

Hvad skal du overveje når du vil udbygge boligen?

I forbindelse med vores møde kommer vi vidt omkring og det er en god idé at overveje størrelse (kvm), materiale og økonomisk råderum. Sammen finder vi den løsning som er mest optimal for dig.

Vi sørger for grundig rådgivning – hele vejen fra idé til færdigt projekt!

Hos os er du i fokus og du får én kontaktperson som har dialog med dig hele vejen gennem projektet. Nogle af vores tidligere kunder har anmeldt os på Håndværker.dk – se vores anmeldelser.

FÅ ET TILBUD


  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt. Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Kontakt os hvis du ønsker en pris på din tilbygning

  Ring til os i dag på 69 15 03 25, skriv til hb@optimalt-byg.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så holder vi et rådgivningsmøde og tager en uforpligtende snak om dit projekt. Fra vores base i Helsinge arbejder vi bl.a. i Hillerød og Gilleleje men kommer også i resten af Nordsjælland.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner

  Indhent et tilbud