Renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse i Nordsjællnd

Over 25 års erfaring inden for renovering af badeværelse

Har dit badeværelse brug for modernisering eller bare et løft, så det kan fremstå rent og lækkert igen?

Her hos Optimal-Byg har vi stor erfaring indenfor renovering af badeværelser i Nordsjælland.

Har du en større eller mindre opgave, så kan vi med garanti give den rette ekspertise, så du kan få den bedste løsning.

Når du lader vores håndværkere stå for din badeværelsesrenovering, får du de mest kompetente og kyndige indenfor branchen. 

Vi kommer ud til dig i Nordsjælland, hvor vi hjælper dig til en nyrenoveret og lækkert badeværelse.

FÅ ET TILBUD


  badeværelse

  Renovering af badeværelse i høj kvalitet

  Hos Optimal-Byg renovere vi dit badeværelse, så det udstråler modernitet og en rolig atmosfære, hvor der er en rød tråd mellem design og funktionalitet. 

  Dit badeværelse er ofte et lidt overset rum, men det er vigtigt at omgivelserne er afslappende og har en positiv indflydelse på dit velvære. Dette giver dig den bedste start og afslutning på dagen.

  Vi har gennem 25 år forfinet vores evner indenfor modernisering og renovering af badeværelser i takt med tidens trends. 

  Som kunde er du garanteret høj kvalitet og faglighed, når vi udføre din renovering.

  Trænger dit badeværelse også til at blive moderniseret og renoveret? Så står vi kan klar til at hjælpe dig. 

  Du kan altid kontakte os og få et forpligtende tilbud, eller dele dine renoveringsideer med os, hvor vi kan give dig kyndig rådgivning og et tilbud med på vejen.

  Få et nyt badeværelse efter dine ønsker​

  Det er efterhånden blevet til en del renoverede badeværelser gennem årernes løb. Derfor har vi også erfaring og ekspertise udover det sædvanlige. 

  Vi har derfor hvad det kræver at realisere dine badeværelses drømme, uanset om hvor anderledes og utraditionelt det måtte være. 

  Du får derved et tømrerfirma med de rette kompetencer for at kunne give dig den bedste rådgivning om funktionalitet, pladsudnyttelse, samt æstetik og udtryk. 

  Uanset hvilken stil du ønsker, om det er et klassisk udtryk eller mere rustikt New Yorker look, så tager vi udgangspunkt i dine ønsker.

  Vi kan, blandt andet, hjælpe med følgende områder:

  Vi har gennem mange år både renoveret eksisterende badeværelser, men også opført nye badeværelser i nybyggeri.

  Vores kunder renovere ofte deres badeværelser, når et ønske om et nyt udtryk opstår, samt hvis funktionalitet eller pladsudnyttelsen skal optimeres og bruges bedre.

  Går du med en drøm om at renovere dit gamle badeværelse, så står vi klar til at hjælpe dig med projektet. 

  Ring til os på telefon 69 15 03 25 eller send os mail på hb@optimalt-byg.dk, så tager vi en snak om, hvordan vi kan få realiseret din drøm. 

  Du vil efterfølgende få et udarbejdet tilbud med en god pris. Dette er naturligvis helt uforpligtende for dig.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner

  Hvad koster renovering af badeværelse?

  Det kan være utrolig svært at give en præcis pris på renoveringen af dit badeværelse, der er nemlig flere faktorer, som spiller ind. 

  Den største faktor er, hvor omfangsrig opgaven er, samt hvilke materialer der skal benyttes, tilstanden af rør og afløb.

  Det vil altid være billigere, hvis der er tale om en simpel renovering, hvor flere af delene fra det oprindelige badeværelse kan bruges. 

  Det kunne for eksempel være, hvis gulvet eller installationerne er blev genbrugt. Er der tale om en komplet renovation af dit badeværelse, vil det have en højere pris.

  For at kunne give det bedste og mest præcise bud på en pris, er det nødvendigt at se opgaven, samt kende til alle dine ønsker og behov som kunde.

  Professionel badeværelsesrenovering

  Selvom vi har opnået stor erfaring og ekspertise når det kommer til renovering og opsætning af badeværelser, levere vi altid arbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Alt sammen med øje for dig som kunde. 

  Derfor sikre vi altid at arbejde både hurtigt og effektivt, så renoveringen er til så lidt gene for dig som muligt, og du samtidig hurtigt har et nyt badeværelse klar til at tage i brug.

  Vi er altid klar til at vejlede og rådgive dig omkring et nyt badeværelse, uanset om det er i din bolig, i din virksomhed eller i sommerhuset. På den måde er vi altid sikret at du får den bedste løsning og får indfriet dine ønsker omkring udseende, pris og funktionalitet.

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.
  Janne

  ★★★★★

  Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!
  Henrik

  ★★★★★

  Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.
  Stina

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

  Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Få et uforpligtende tilbud


   Afspil video