Tilbygning til parcelhus

+25

års erfaring indenfor branchen

EKSPERTER

TOTALENTREPRISE, TIL/OMBYGNING OG RENOVERING

98%

TILFREDSHED HOS VORES KUNDER

Dine eksperter i tilbygninger til parcelhuse

Når vi udfører tilbygning til parcelhuse, sætter vi vores kunders ønsker i første række. Vi har forståelse for at du som kunde, har behov for grundig rådgivning i hvordan en tilbygning, bedst tilpasser dine ønsker. 

Sammen tager vi en dialog om jeres nuværende hjem og ud fra det, komme med et skræddersyet tilbud på tilbygning til parcelhus.

25 års ekspertise med tilbygninger til parcelhuse

Vi har 25 års erfaring med tilbygning til hus og vi sørger altid for at overholde alle aftaler ifht. deadlines og tilbud. Undervejs i projekterne holder vi byggemøder, så du kan følge fremskridtene og være en del af projektet.

Du har én kontaktperson under hele forløbet, og da vi både har murer, maler og tømrer ansat, kan vi stå for hele projektet og du slipper for at koordinere med de forskellige håndværkere.

FÅ ET TILBUD


  optimal-byg.dk

  Fordelen ved en tilbygning

  Det klassiske parcelhus danner hjem for mange danske familier, men med tidens udvikling, kan det klassiske parcelhus ikke følge med. 

  Parcelhuset er ikke længere stort nok til at rumme de morderne danske familier, og en ombygning af parcelhuset ses oftere.

  Derfor vælger mange at lave en tilbygning til deres parcelhus, som en løsning på mere plads og funktionalitet. Parcelhuset er en oplagt bygning at lave en tilbygning til. 

  Det er med til at give huset et nyt udtryk. Mulighederne er mange med en tilbygning til parcelhus.

  Hvilken stil skal tilbygning til parcelhuset have?

  Det er vigtigt at overveje, hvilken stil du ønsker til din tilbygning. Der findes tre overordnede tilgange til stilen på en tilbygning: en i stil med parcelhuset, en i kontrast med parcelhuset eller en blanding af de to.

  En tilbygning til parcelhuset kan udfoldes på mange måder, både i størrelse, form, farver og materiale. Mulighederne for at præge tilbygning til lige netop din stil, er mange.

  Det er vigtigt altid at holde den røde tråd fra det oprindelige hus. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

  Øg ejendommens værdi

  Udover at en tilbygning er med til at dække dine behov for parcelhuset, så er det ikke kun dig, en tilbygning skaber værdi for.

  Når du får en tilbygning til dit parcelhus, er det nemlig også med til at øge husets værdi. Derfor er det på mange måder en perfekt løsning at bygge en tilbygning til huset, i stedet for at købe et der er større. Vi ser frem til at give merværdi til dig og dit parcelhus.

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt. Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Uforpligtende tilbud på tilbygning til parcelhus

  Går du med overvejelser om at udvide boligen med en tilbygning kan du med fordel ringe på telefon 69 15 03 25, sende en mail på hb@optimalt-byg.dk eller udfyld formularen her på siden.

  Så holder vi et rådgivningsmøde, hvor vi snakker om dine ideer og ønsker til din tilbygning. Udfra dette møde udformer vi et uforpligtende tilbud til dig.

  Vi arbejder b.la. lokalt i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, men kommer gerne i hele Nordsjælland.

  Vi er eksperter i tilbygninger og renoveringer af sommerhuse.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner

  Indhent et tilbud