Tilbygning til Sommerhus

+25

års erfaring indenfor branchen

EKSPERTER

TOTALENTREPRISE, TIL/OMBYGNING OG RENOVERING

98%

TILFREDSHED HOS VORES KUNDER

Tilbygning til sommerhus i høj kvalitet

Optimalt-byg Nordsjælland har ekspertise inden for tilbygninger til sommerhus. Vi råder over tømrere, murer og malere som står for hele projektet. Dette sikrer at du undgår at koordinere med flere forskellige håndværkere. Du har én kontaktperson som holder tæt dialog med dig under hele projektet.

Gennem årene har vi lavet adskillige tilbygninger på sommerhuse over hele Nordsjælland.

Hos Optimalt-byg Nordsjælland har vi stor fokus på at leve op til kundernes ønsker og forventninger. Vi efterlader altid aldrig et projekt før vi selv er 100% tilfredse. 

Når vi laver tilbygning til sommerhus sørger vi for:

FÅ ET TILBUD


  optimal-byg-tilbygning-parcelhus-cover

  Tilbygning til sommerhuset åbner op for muligheder

  En tilbygning til et sommerhus kan give mange muligheder. Udover du får mere plads i dit sommerhus, kan du udnytte den ekstra plads til et større og mere funktionelt køkken, som er blevet mange familiers samlingspunkt gennem de senere år. 

  Det er også en mulighed at få flere sovepladser eller et større opholdsrum til familien. De mange muligheder med en tilbygning til sommerhuset kræver, at du lægger en plan for byggeprojektet, og laver nogle grundige overvejelser til, hvad tilbygningen skal bruges til.

  Ens for mange sommerhuse er de få kvadratmeter der kun lige, rummer de basale faciliteter som køkken og bad. Det er ikke nok for de fleste sommerhusejere, da der med tiden, er kommet højere krav til funktionalitet, plads og faciliteter. 

  Det er ikke mange sommerhuse, der kan leve op til nutidens høje krav. Derfor kan det kræve en tilbygning til sommerhuset, for at det kan leve op til højere krav og behov.

  Dette bør du overveje først

  ombygning

  Placering af tilbygning til sommerhuset

  Udover at det er vigtigt at overveje, hvilken eller hvilke funktioner tilbygningen skal have, er det også vigtigt at tænke på placeringen af tilbygningen. 

  Det er vigtigt, at tilbygningen ikke skygger for dagslyset eller udsigten. Det er også vigtigt at tage hensyn til sommerhusets eksisterende rum og ganglinjer.

  Placeringen bør også bestemmes af sommerhusets placering i forhold til grunden og dets forhold til vejen og eventuelle naboer. Placerer du tilbygning så huset former et T eller L, vil det være en oplagt mulighed, for at etablere et uderum i form af en terrasse eller lignende.

  Solens linje bør hele tiden være med i dine overvejelser i forbindelse med placeringen af både en eventuel terrasse og tilbygningen til sommerhuset, så du kan opnå mest muligt sol og dagslys.

  Er det derimod et ekstra soveværelse, tilbygningen skal bruges til, kan tilbygningen placeres mod nord, hvor der ikke er direkte lysindfald. Nabohuse, store træer eller hække kan også være med til at skygge for solen og dermed tilbygningen. 

  Det er ikke altid du kan gøre noget ved skyggen for solen. Derfor er det vigtigt, at du tager hensyn til dette, inden du bestemmer placering på tilbygningen.

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt. Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Udformning af tilbygningen

  Nogle sommerhuse er meget gamle, og har typisk været en gård eller et fiskerhus. Flere andre sommerhuse stammer fra 1900 og frem. 

  Der er flere veje at gå i forhold til udformningen af dit sommerhus. Du kan vælge tilbygningen til sommerhuset, der er i stil med det eksisterende hus, en tilbygning der er i kontrast med det eksisterende hus eller en blanding af de to typer, alt efter hvilket udtryk du ønsker dit sommerhus skal ende ud med.

  Det kan være, at dit sommerhus er meget nedslidt, hvis det er tilfældet, kan tilbygningen kombineres med en ombygningen udvendig ombygningen af huset for et helt nyt udtryk. Uanset hvilken stil du ønsker til dit sommerhus, står vi klar til at hjælpe dig.

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  Går du med overvejelser om at udvide boligen med en tilbygning kan du med fordel ringe på telefon 69 15 03 25, sende en mail på hb@optimalt-byg.dk eller udfyld formularen her på siden.

  Så holder vi et rådgivningsmøde, hvor vi snakker om dine ideer og ønsker til din tilbygning. Udfra dette møde udformer vi et uforpligtende tilbud til dig.

  Vi arbejder b.la. lokalt i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, men kommer gerne i hele Nordsjælland.

  Vi er eksperter i tilbygninger og renoveringer af sommerhuse.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner

  Indhent et tilbud