Renovering af tag

+25

års erfaring indenfor branchen

EKSPERTER

TOTALENTREPRISE, TIL/OMBYGNING OG RENOVERING

98%

TILFREDSHED HOS VORES KUNDER

Renovering af tag i Nordsjælland

Er taget ved at være gammelt, slidt og måske utæt? Så kan Optimalt-Byg hjælpe dig med en tagrenovering højeste kvalitet. Vi har over 25 års erfaring i branchen og vi sørger altid for grundig rådgivning af vores kunder.

Hos os er du og dine ønsker i fokus! Er du i tvivl om hvor omfattende en tagrenovering du har brug for eller om det eventuelt er smartere at lægge et nyt tag? Så fortvivl ej. Vi kommer gerne ud og inspicerer taget og kommer med den plan som vi mener vil være mest optimal for dig og din bolig.

Spar på varmeregningen med en tagrenovering

Hvis dit tag er gammelt og utæt kan det være dyrt i længden, da et utæt tag ikke holder ordentligt på varmen i huset. Derfor kan en tagrenovering være en god investering i det lange løb. Mange vælger af denne årsag også at få tjekket sin isolering på loftet i forbindelse med en tagrenovering.

Ved at få et nyt tag og ny isolering holder din bolig bedre på varmen, hvilket du burde mærke på din varmeregning.

FÅ ET TILBUD


  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt. Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Få et gratis tilbud

  Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af tag? Så kan du fange os på 69 15 03 25, sende en mail på hb@optimalt-byg.dk eller udfylde formularen her på siden. 

  Vi afholder et gratis rådgivningsmøde og efterfølgende modtager du et uforpligtende tilbud med en fair pris på tagrenovering.

  Indhent et tilbud