Eksperter i tilbygning med 25 års erfaring

Hos Optimalt-Byg ApS er vi eksperter i at lave tilbygninger, til markedets højeste kvalitet. Vi har fokus på, det enkelte projekt og den enkelte kundes behov og ønsker. 

Derfor er det vigtigt for os at have en god dialog med vores kunder, så vi sammen kan sætte rammerne for projektet. Vi er perfektionister – ligesom dig!

 

Vi udfører tilbygningen fra start til slut

Ønsker du at få flere kvadratmeter i hjemmet, så kan en tilbygning være den rette løsning for dig. 

Hos Optimalt-Byg, har vi alle de nødvendige faggrupper under et tag, hvilket gør os i stand til at varetage din opgave, uden at skulle kontakte eksterne håndværkere. 

Med over 25 års erfaring med planlægning, projektering og udførelse af tilbygninger får du en alverdens nem byggeproces med os. 

Som din professionelle samarbejdspartner, kan vi agere som din byggerådgiver der varetager alle dine interesser i byggeprojektet. Du får en gennemsigtig kommunikation, hvor du bliver opdateret på alle trinene i processen. 

FÅ ET TILBUD


  Vi tilpasser det til dine behov

  Vi går meget op i at overholde aftaler med kunderne og derfor kan du stole på at vi overholder deadlines og tilbud. Undervejs i vores projekter holder vi byggemøder med kunderne for at de føler sig i trygge hænder og er en del af projektet – uanset om tilbygningsopgaven er stor eller lille.

  Ved hvert projekt er vores mål at kunne overdrage et færdigt projekt som kunden er glad for. Se vores gode anmeldelser på Håndværker.dk og læs hvad kunderne skriver om samarbejdet med os.

  Uanset om du ønsker at få mere plads i hjemmet eller bygget et ekstra toilet, så vil din ejendomsværdi ofte stige markant. Det hjælper dig med at sælge den for mere, når du en dag ønsker at sælge huset.

  Du vil ofte kunne se værdien stige hvis du får lavet en garage, et ekstra toilet, køkken, eller 1 sal tilbygning. Det gør boligen meget mere attraktiv for potentielle købere, da der er øget plads. 

  Ofte for familier der ønsker at købe et nyt hus, så er pladsmangel et stort afvisningsfaktor. Derfor vil en tilbygning altid være en fordelagtig løsning for dig, uanset hvad dine planer er.

  ombygning

  Hvad koster en tilbygning?

  Hos Optimalt-Byg ApS tilbyder vi aldrig ensartede tilbygning priser til vores kunder, da alle opgaver kommer i forskellige størrelser. Det er nemlig flere faktorer der spiller med ind såsom, antal kvadratmeter og valg af materialer.

  En typisk pris ville ligge mellem 15.000 til 24.000 kr. per kvadratmeter. Vi ønsker altid at besigtige opgaven først, så du kan få den helt rigtige pris, med alt inkluderet.

  Ønsker du at få lavet en tilbygning, så kontakt os allerede i dag. Så sammensætter vi et skræddersyet tilbud til din opgave.

  Hvilken type tilbygning vil skabe mest værdi?

  For at skabe mest værdi ud fra en tilbygning, afhænger af forskellige faktorer. Går du f.eks. rundt i din nabolag og ser at naboerne har en garage eller et udvidet rum som du ikke har, kan det medvirke til en reduceret værdi af ejendommen.

  Det kan derfor være en god investering at få bygget den garage eller et par ekstra opholdsrum, så du på den langsigtet plan, kan få gavn af en øget ejendomsværdi.

  Det vil især skabe flere muligheder for at udvide familien eller fuldende dit ønske for mere plads til det du går og ønsker.

  Garage
  En garage kan være en fordel for dig der ønsket at have bilen indenfor, så den ikke bliver udsat for det dårlige vejr. Det er også en af de billigste tilbygninger man kan lave, hvis man kigger på prisen per kvadratmeter.

  Et ekstra køkken eller badværelse
  Ønsker du måske at få lavet et ekstra toilet i hjemmet eller et ekstra køkken, så der er mere plads og frihed i hjemmet?

  Så kan en tilbygning være din løsning til dette. Det kan være være lidt dyrere, men det vil også medfølge en øget ejendomsværdi.

  ombygning køkken
  optimal-byg-tilbygning-sommerhus1

  Hvad er fordelene?

  Der er mange værdifulde fordele ved at få lavet en tilbygning. Har du en større familie, så kan det være praktisk med mere plads i boligen, så alle kan være der.

  Derudover vil din ejendomsværdi også stige, da det vil øge attraktiviteten hvis du eksempelvis får udvidet lejligheden med et ekstra badeværelse eller køkken. Du vil øge dine chancer for at få solgt huset hurtigere og til en højere pris.

  Det er med andre ord en god investering hvis man ønsker at sælge boligen i fremtiden. 
  Kunne en tilbygning være noget for dig? Så kontakt os allerede i dag og hør dine muligheder.

  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Rigtig god håndværker , der har ordnet mine facader på højt hus. Tætnet taget og udskiftet en masse træ på veranda. Førsteklasses arbejde. Vil gerne give mine bedste anbefalinger til Henrik.
  Janne

  ★★★★★

  Jeg har fået den dejligste tilbygning opført og lagt helt nye gulve i mit hus. Nu et år efter er det stadig det bedste vi kunne have gjort og er meget tilfredse 🙂 firma kan varmt anbefales!
  Henrik

  ★★★★★

  Værksted forvandlet til et fantastisk køkken/ alrum. Kom med gode løsninger/forslag de var punktlige og altid meget Pro kan varmt anbefale dette firma til alle andre.
  Stina

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  Optimals-Bygs håndværkere er imødekommende, venlige, professionelle og på vores byggeri kunne man sætte sit ur ift. deres mødetid. De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt.

  Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Jeg fik samtidig repareret diverse huller i etageadskillelserne, da de var færdige med taget. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue. I den forbindelse har vi være i dialog med flere håndværkere.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Rådgivningsmøde om din byggeprojekt

  Går du med overvejelser om at udvide boligen med en tilbygning kan du med fordel ringe på telefon 69 15 03 25, sende en mail på hb@optimalt-byg.dk eller udfyld formularen her på siden.

  Vi holder et rådgivningsmøde, hvor vi snakker om dine ideer og ønsker til din tilbygning. Ud fra dette møde udformer vi et uforpligtende tilbud til dig. Vi arbejder b.la. lokalt i Helsinge, Hillerød og Gilleleje, men kommer gerne i hele Nordsjælland.

  Vi er eksperter i tilbygninger og renoveringer af sommerhuse.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner