Ombygning af 60'er / 70'er hus

+25

års erfaring indenfor branchen

EKSPERTER

TOTALENTREPRISE, TIL/OMBYGNING OG RENOVERING

98%

TILFREDSHED HOS VORES KUNDER

Få en ombygning af dit 60'er / 70'er hus

Mange moderne familier som bor i en original murermestervilla, vælger at lave en tilbygning eller en ombygning af 60’er og 70’er hus. Da disse huse blev bygget i sin tid blev de anset som rummelige huse, men kravene har ændret sig.

Optimalt-byg Nordsjælland har gennem årene lavet mange til- og ombygninger af 60’er og 70’er huse. Det kræver finesse og grundighed at lave en ombygning, som holder stilen fra det originale hus. Det hjælper vores dygtige murere bl.a. med.

Få et rådgivningsmøde om ombygning af dit 60'er eller 70'er hus

Vi kommer gerne ud og holder et rådgivningsmøde og gennemgår mulighederne samt kommer med vores bud på hvordan du udnytter dine kvadratmeter bedst muligt.

Vi har alle de relevante faggrupper, hvilket gør at vi kan stå for hele entreprisen og du behøver derfor ikke bruge tid på at skulle koordinere med flere håndværkere. Du får tilmed en kontaktperson som løbende holder dig opdateret om projektets fremskridt.

FÅ ET TILBUD


  Se vores anmeldelser

  ★★★★★

  Optimalt-Byg formår at tænke i løsninger når der opstår udfordringer på byggepladsen, hvilket der forventeligt gør i et hvert byggeprojekt. De har et godt overblik over hele processen og Optimalt-Byg kan derfor af os anbefales som total entreprenør.

  Optimalt-Byg tager ansvar for og overholder de aftaler, der er indgået fra tilbud til slutprodukt.

  De ankom på slaget syv på byggepladsen når det var aftalt.
  Thomas

  ★★★★★

  Optimalt-Byg var blevet anbefalet til mig af mine forældre, som også har været meget glade for deres assistance. Jeg fik en aftale i stand med et præcist estimat og de kom og lavede opgaven indenfor en uge præcis som aftalt. Jeg er MEGET tilfreds og vil helt sikkert ringe til dem næste gang jeg har en opgave. Dette blev ligeledes gjort hurtigt og effektivt. Professionel og behagelig assistance som jeg på det varmeste kan anbefale!
  Lasse

  ★★★★★

  Vi har fået lavet en tilbygning på 29kvm. som skulle være vores nye stue.

  Vi valgte Optimalt-Byg da de kunne levere det vi søgte og det har vi bestemt ikke fortrudt.

  Vi er yderst tilfredse med det arbejde der er blevet udført, og de ændringer og udfordringer der forventningsvis kan opstå i så stort et projekt, er blevet håndteret på bedste vis af Optimalt-Byg. Vi vil bestemt ikke tøve med at kontakte Optimal-byg igen hvis vi en dag skal have foretaget andet arbejde.
  Bo

  Indhent et tilbud på ombygning af murermestervilla

  Vil du have en snak med os om ombygning af din murermestervilla? Så er du velkommen til at ringe på telefon 69 15 03 25 eller sende en mail til hb@optimalt-byg.dk. Så holder vi et rådgivningsmøde og sammensætter godt tilbud.

  Vi sørger grundig rådgivning fra idé til ombygningen er færdig.

  25

  års erfaring indenfor branchen

  100%

  Tilfredshed hos vores kunder

  4+

  Vi har fået mere end
  4 ud af 5 stjerner

  Indhent et tilbud